Glad og Gavnlig GymKROPSTERAPEUTISK TRÆNING
FOR EN SUND
OG VELAFBALANCERET KROPDøjer du med spændinger i nakke, skuldre, ryg, lænd eller ischias, er denne træningsform ideel for dig.


Øvelserne både opbygger, smidiggør og afspænder dine muskler. Vi berører alle muskelgrupper i kroppen og du vil derfor opbygge styrke omkring dine led. Samtidig vil du mærke at øvelserne afhjælper dine muskelspændinger. Selv ved spændinger du har døjet med i lang tid, vil du kunne mærke en forskel.


Øvelserne er med inspiration fra yoga og pilates, så kroppens muskler arbejder i balance. Samtidig arbejdes med åndedræt og krydstræning. det hele afspænder din livsvigtige vagusnerve, som betyder som meget for din energi og dit velbefindende.


Vi starter fra bunden med grundig gennemgang af hver enkelt øvelse, og du kan være med i eget tempo. Der vil også være tid til en guidet meditation.


Du vil opleve at alle dele af kroppen bliver rørt og at nervesystemet falder til ro under træningen. Du får også et lille program med nogle øvelser, du kan lave derhjemme efter behov. Træningen er varieret, og ledsages af musik.


Kom og vær med - din krop får det så godt!Balance og ro i din krop- øget kropsbevidsthed, smidighed og indre ro.For dig der ønsker at arbejde med din krop på en anden måde end de gængse træningsformer.


Jeg vil guide gennem øvelser, hvor der er tid til at mærke kroppens respons og hvad, der er brug for. Og hvor din vejrtrækning styrer øvelsernes tempo.


Dit nervesystem vil falde til ro, og du vil efter træningen føle dig revitaliseret og klar til at møde verden.


Øvelser og stræk er inspireret af pilates, yoga, qigong mm og med særlig bevidsthed på åndedrættet.


Vi arbejder også med det meditative aspekt, og hvis der er åbenhed for det kan vi hen ad vejen inddrage stemmen. Dette kender du måske fra yogaens mantrasang.


Alt for at opnå nærvær og balance i krop og sjæl.


BEMÆRK - jeg opretter ved behov særlige forløb for stressramte. Kontakt mig ved interesse.